Ergotherapie Westland 

Ergotherapie Wateringse Veld is gelokaliseerd in het Westland.

Een ergotherapeut helpt met het behandelen van chronische klachten, het behandelen van stress gerelateerde klachten, cognitieve revalidatie, valpreventie en long covid. Hierin werken wij nauw samen met fysiotherapeuten, (huis)artsen, psychologen, revalidatieklinieken en andere zorginstellingen.  Op onze praktijk en op locatie bij de cliënten thuis zorgen wij ervoor dat onze cliënten weer de alledaagse activiteiten kunnen uitvoeren. Het is ons doel dat zij hun levenslust weer terugkrijgen. 

Lees hier meer over wat ergotherapeuten doen

Onze ergotherapeuten in het Westland

Onze ergotherapeuten hebben ieder een eigen aandachtsgebied. Dit betekent dat zij expert zijn in hun ‘niche’. Dit varieert dus van mensen met chronische pijn tot ouderen met cognitieve problemen tot aan de behandeling van mensen met burn-out/stress gerelateerde klachten. Wij zorgen altijd voor adequate zorg die bij de persoon past. 

Ontwerp zonder titel 21

Pauline

Ergotherapeut, COVID19 , specialist ouderenergotherapeut i.o. , hulpmiddelen en voorzieningen

Henriette

Henriëtte

Ergotherapeut, specialist hersenaandoeningen, cognitieve revalidatie, sensorische integratie therapie (ASITT), aangesloten bij NeuroNet

Marloes

Marloes

Ergotherapeut, Specialist in chronische pijn en vermoeidheid, stressgerelateerde klachten, aangesloten bij Weer Aan Het Werk en EnergieHerstel (netwerk burn-out)

Daphne

Daphne

Eigenaar | Fysiotherapeut | Manueel Therapeut | Longfysiotherapeut | Echografie

Fida

Fida

Receptioniste

Linda

Linda

Receptioniste

Inge

Inge

Receptioniste