Ergotherapie Den Haag

Ergotherapie Wateringse Veld  is gelokaliseerd vlakbij Den Haag.

Chronische klachten, cognitieve revalidatie, stress gerelateerde klachten, valpreventie en long covid behandelingen behoren allemaal tot de verantwoordelijkheden van een ergotherapeut. Hierin werken wij nauw samen met fysiotherapeuten, (huis)artsen, psychologen, revalidatieklinieken en andere zorginstellingen. Zowel op onze praktijk als op locatie bij de cliënten thuis zorgen wij ervoor dat onze cliënten weer de alledaagse activiteiten kunnen uitvoeren. Het is ons doel dat zij hun levenslust weer terugkrijgen.  

Lees hier meer over wat ergotherapeuten doen

Onze ergotherapeuten in de omgeving van Den Haag

Onze ergotherapeuten zijn expert in hun ‘niche’. Zij hebben een eigen aandachtsgebied. Dit varieert dus van mensen met chronische pijn tot ouderen met cognitieve problemen tot aan de behandeling van mensen met burn-out/stress gerelateerde klachten. Wij zorgen altijd voor adequate zorg die bij de persoon past. 

Ontwerp zonder titel 21

Pauline

Ergotherapeut, COVID19 , specialist ouderenergotherapeut i.o. , hulpmiddelen en voorzieningen

Henriette

Henriëtte

Ergotherapeut, specialist hersenaandoeningen, cognitieve revalidatie, sensorische integratie therapie (ASITT), aangesloten bij NeuroNet

Marloes

Marloes

Ergotherapeut, Specialist in chronische pijn en vermoeidheid, stressgerelateerde klachten, aangesloten bij Weer Aan Het Werk en EnergieHerstel (netwerk burn-out)

Daphne

Daphne

Eigenaar | Fysiotherapeut | Manueel Therapeut | Longfysiotherapeut | Echografie

Fida

Fida

Receptioniste

Linda

Linda

Receptioniste

Inge

Inge

Receptioniste